Eloa sisustukseen 3D-paneeleilla Kajaanissa

Ota yhteyttä

Värisilmä Kajaani myy 3D-paneelit, joilla tuot sisustukseen uudenlaista eloa. Kolmiulotteinen sisustuspaneeli on helppo, persoonallinen ja edullinen vaihtoehto, jonka voit myös 

halutessasi maalata. Autamme sinua mielellämme sopivien 3D-paneeleiden ja muiden sisustusratkaisujen valitsemisessa kotiisi!

Uusi ekologinen sisustusmateriaali!

3D-paneeli on käänteentekevä, uusi sisustusmateriaali, jonka avulla luot uudistuneen, elegantin ilmeen niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Materiaali sopii täydellisesti esimerkiksi myymälätilaan, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön. 3D-sisustuspaneelit korostavat seinää ja toimivat katseenvangitsijoina. Jo yksi paneeleilla tehty efektiseinä tuo persoonallisen ilmeen huoneeseen. 3D-paneeleissa käytetyt materiaalit ovat ekologisia. Paneelit on valmistettu kasviperäisistä materiaaleista, kuten bambukuidusta, ruokosokerista ja sellusta. Paneelit voi myös maalata haluttuun sävyyn, joten paneeleiden avulla voit luoda rajattoman määrän erilaisia tunnelmia sisätiloihin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

3D-paneeleja

Paneelin pinta näyttää ja tuntuu aidolta, eikä haalene auringonvalon vaikutuksesta. 3D-sisustuspaneeli on kestävä ja tyylikäs valinta kodin eri pinnoille. Valikoimissamme on useita erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivimman:

Bladet

500*500 mm
Inreda

625*800 mm
Rubik
500*500 mm

Diamond
500*500 mm

Uutta ilmettä kotiin helposti

3D-sisustuspaneelin asentaminen on helppoa. Siihen ei tarvita välttämättä remonttimiehen taitoja eikä useita erilaisia työkaluja, mutta tulos on kuin suuremmankin remontin jäljiltä. Paneelit voidaan kiinnittää mille tahansa seinälle, olipa sen materiaali sitten puuta, kiveä tai hirttä. Kaikissa sisustuslevyissä on ponttiliitos. Kiinnitys tapahtuu suoraan seinään ruuveilla tai liimalla. 3D-sisustuspaneelit voi kiinnittää seinään kuivissa sisätiloissa sekä jopa kosteissa tiloissa, jos riittävä tuuletus paneelin takana on varmistettu. 

Kysy lisää 3D-paneeleista
Puhelinkuvake

Autamme sinua luomaan sisustukseen eloa uusilla, ekologisilla 3D-paneeleilla. Tervetuloa myymäläämme Kajaanissa.

Ota yhteyttä