Värisilmä Kajaani keraamisilla laatoilla luot persoonallisen ilmeen

Ota yhteyttä

Värisilmä Kajaani myy keraamiset laatat, joilla luot persoonallista ilmettä kotisi eri tiloihin. 

Saatavana on myös monia kestäviä malleja sekä julkisiin tiloihin että ulkotiloihin.

Keraamiset laatat kestävät katsetta

Teetpä sitten pientä pintaremonttia tai laitat kaikki pinnat uusiksi, meiltä löydät sopivat keraamiset laatat. Löydät persoonallisen ratkaisun kodin kaikkiin tiloihin oman, yksilölliseen makusi mukaan. Valittavana on erilaisia värejä, kuvioita ja kokoja niin kuiviin kuin kosteisiinkin tiloihin.

Valikoimaamme kuuluu myös julkisiin tiloihin ja ulkotiloihin sopivia malleja. Kestävät ja ekologiset keraamiset julkisivuratkaisut soveltuvat niin uusiin kohteisiin kuin julkisivusaneerausprojekteihinkin. Keraaminen laatta on helppo ja nopea asentaa myös vanhojen rakenteiden päälle.

Runsas valikoima keraamisia laattoja

Runsaasta valikoimastamme löydät Värisilmän/Laattastudion, Kaakelikeskuksen, Pukkilan ja Laattatukun laatat kaikkiin tiloihin:

  • Värisilmän mallistosta löydät niin lattialaatat, luonnonkivet, mosaiikkilaatat kuin seinälaatatkin.

  • Kaakelikeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman keraamisia laattoja, kuten seinälaattoja, lattialaattoja sisä- ja ulkotiloihin, mosaiikkeja, luonnonkiviä ja jokikiviä, puukuviolaattoja ja lasitiiliä.

  • Pukkilan valikoimaan kuuluvat monenlaiset eri tilojen laatat, laattasarjat laatoitustuotteet ja tasoitteet sekä tarvikkeet.

Kysy lisää keraamisista laatoista!

Digital Showroomilla suunnittelet sopivat ratkaisut

Värisilmän Digital Showroom sopii ulko- ja sisäpintojen suunnitteluun.
Ohjelmassa on valmiina kuvia mallitalosta, johon
voit kokeilla erilaisia ulkomaali- ja laatoitusvaihtoehtoja. Löydät myös monenlaisia sisätiloja, joihin voit valita erilaisia keraamisia laattoja esimerkiksi lattiaan tai seinille. Kun suunnitelmasi on valmis, voit ottaa yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustussuunnittelijaan. Hän auttaa sinua löytämään tuotteet, joilla teet suunnitelmastasi totta.

Siirry Digital Showroomiin tästä
Puhelinkuvake

Värisilmä Kajaanin valikoimista löydät keraamiset laatat kodin sisä- ja ulkotiloihin sekä julkisiin tiloihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!