Maalitohtori auttaa ulkomaalauksen suunnittelussa Kajaanissa

Ota yhteyttä

Oletko suunnittelemassa talosi ulkomaalausta Kajaanissa tai muualla Kainuun maakunnassa? Tiedätkö, missä kunnossa ulkoverhous on esimerkiksi kosteuden osalta tai millä 

maalityypillä talosi on aikaisemmin maalattu? Värisilmän Maalitohtori auttaa sinua löytämään talosi ulkomaalaukseen oikeat ja sopivat maalit.

Investoi oikeaan ulkomaaliin

Kun olet suunnittelemassa talosi ulkomaalausta, on tärkeää tietää, missä kunnossa ulkoverhous on tai millä maalityypillä talosi on aikaisemmin maalattu. Talon maalaaminen on merkittävä investointi, joten työt on hyvä tehdä oikein alusta lähtien. Turhia virheitä kannattaa välttää, sillä kahteen kertaan tehtynä työ tulee kalliiksi. Ulkoverhouksen maalaaminen nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Värisilman Maalitohtori auttaa

Maalitohtori on palvelu, jonka saat ainoastaan Värisilmästä. Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen käynyt Maalitohtori auttaa sinua kaikissa ulkomaalaustöihin liittyvissä kysymyksissä. Värisilmän Maalitohtori tekee halutessasi analyysin paikan päällä talosi ulkopintojen maalauksessa käytetyistä maaleista. Kun Maalitohtori on käynyt lävitse talosi kaikki ulkopinnat, hän kerää tiedot talteen muistioihin. Lisäksi saat mukaasi ohjeet siitä, minkälaisella uudella maalauskäsittelyllä pääset parhaaseen lopputulokseen. Maalitohtori tarkistaa myös, minkälaiset pohjatyöt on syytä tehdä ennen talon maalausta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu vaihtoehtoihin myymälässämme!

Värisuunnittelu on tärkeä osa ulkomaalausprojektia. Myymälässämme sinulla on mahdollisuus tutustua eri sävyvaihtoehtoihin ja- yhdistelmiin asiantuntijan opastuksella. Halutessasi teemme myymälässä myös suosituksen talossasi käytettävistä sävyistä. Sävyvalintaan vaikuttavat omien mieltymyksiesi lisäksi muun muassa talon tyyli ja ympäristö.

Ota yhteyttä Maalitohtoriin

Maalitohtorin analyysi kertoo, miten ulkomaalaus parhaiten onnistuu. Ota yhteyttä ja varaa aika Maalitohtorilta.
Olavi Räty
Maalitohtori
varisisustajat@kajaani.net
  +358 8 614 1595 ,

  050 557 0651

Tutustu Maalitohtori-esitteeseen
Puhelinkuvake

Maalitohtorimme varmistaa onnistuneen ulkomaalauksen Kajaanissa ja Kainuun maakunnassa.

Ota yhteyttä ja varaa aika!