Korkealaatuiset teollisuusmaalit Kajaanissa ja Kainuussa

Ota yhteyttä

Myymme ja sävytämme Tikkurilan ja Teknoksen laadukkaat teollisuusmaalit Kajaanissa. 

Palvelemme puu-, metalli- ja muoviteollisuuden tarpeita Kainuun maakunnassa.

Kaikki teollisuusmaalit ja maalaustarvikkeet

Värisilmä Kajaanin valikoima kattaa puu-, metalli- ja muoviteollisuuden tarvitsemat maalit. Toimitamme maaleja sekä suoraan varastostamme että tehdastoimituksina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tuotteisiimme kuuluvat myös kaikki pintakäsittelyssä tarvittavat työkalut ja laitteet.

Tikkurilan Temaspeed – nopeaa palvelua paikalliselle teollisuudelle

Tikkurila on perinteinen, kansainvälinen maalinvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman teollisuusmaaleja erityisesti metalli- ja puuteollisuuden tarpeisiin. Temaspeed on Tikkurilan brändi, jota saavat käyttää vain valtuutetut Tikkurilan teollisuusmaalien jälleenmyyjät. Värisilmä Kajaani kuuluu näiden jälleenmyyjien joukkoon. 

Temaspeedin tavoitteena on nopea ja tehokas paikallinen palvelu, joka tuo tunnetun maalinvalmistajan tarjoamat korkealaatuiset tuotteet helposti paikallisen teollisuuden saataville. Temaspeed-väripankki sisältää kaikki tärkeimmät kansainväliset värikartat: RAL, NCS-S ja British Standard. Tikkurilan sävymittausjärjestelmän avulla voidaan valmistaa lähes kaikki tärkeimmät kone- ja laitevalmistajien värisävyt. Järjestelmän avulla pystytään määrittämään ja sävyttämään haluttu väri annettua värimallia käyttäen. Opastamme teollisen pintakäsittelyn suunnittelussa ja maalausjärjestelmien valinnassa.

Kysy lisää!

Laaja valikoima Teknoksen teollisuusmaaleja

Kotimainen maalitehdas Teknos on yksi pohjoismaiden johtavista maalinvalmistajista, joka palvelee paitsi kotitalouksia myös ammattimaalareita ja teollisuutta tarjoamalla laajan valikoiman korkealuokkaisia maaleja ja pinnoitteita puu-, kiviaines- ja metallipinnoille. Teknos on vahvan teknisen osaamisensa ja kemian tuntemuksensa ansiosta alan suunnannäyttäjä.

Teknoksen teollisuusmaalit kattavat niin vesiohenteiset pintakäsittelyjärjestelmät puuteollisuuden tarpeisiin, metalliteollisuusmaalit kuin INFRALIFT-jauhemaalitkin maalaamoille ja teollisuuden ammattilaisille. Teknoksen laaja sävytysjärjestelmä mahdollistaa lähes rajattomat värivaihtoehdot. Teknoksen tuotteita voidaan toimittaa myös lyhyellä varoitusajalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Puhelinkuvake

Myymme korkealaatuiset Tikkurilan ja Teknoksen teollisuusmaalit Kajaanissa.

Pyydä lisätietoja tuotteistamme!