Työkalut ja maalaustarvikkeet Kajaanissa

Ota yhteyttä

Värisilmä Kajaani myy paitsi kaikki sisustusmateriaalit myös sopivat työkalut ja maalaustarvikkeet. Olitpa sitten omatoiminen sisustaja tai ammattilaisrakentaja, toteutat sisustusprojektisi mahdollisimman vaivatta.

Päätoimittajiamme ovat Sokeva, Jalmeri ja Väritukku, mutta löydät valikoimistamme myös paljon muuta työsi tueksi.

Hyvillä työkaluilla sisustus sujuu

Erilaiset laadukkaat työkalut tekevät työnteosta ja isommastakin sisustusprojektista sujuvan ja tehokkaan. Tarvitsetko ruuvinväännintä tai vasaraa? Puuttuuko sinulta sopiva tapettiveitsi tai lasta? Meiltä löydät työkalut joka lähtöön, niin ammattikäyttöön kuin kodin itsenäisen sisustajankin tarpeisiinkin!

Myös maalauksessa lopputulos onnistuu helpommin hyvillä työvälineillä. Ei kannata pilata laadukasta maalia kehnolla siveltimellä, josta irtoaa jouhia maalin sekaan. Älä heitä hyviä maaleja hukkaan, vaan valitse maalaustarvikkeet, kuten siveltimet ja telat, laajasta valikoimastamme!

Tuotteet maalauksiin ja asennuksiin

Maalauksiin ja asennuksiin myymme Sokevan ja Jalmerin laadukkaat tuotteet. Sokevan tuotteista löytyvät kaikki maalaamisen ja remontoinnin välineet sekä välineet pintojen suojaukseen ja puhdistukseen. Jalmerin työkaluvalikoimasta löytyvät muun muassa siveltimet, paineruiskut, suojaukseen tarvittavat välineet, tapetointiveitset ja erilaiset lastat. Tule tutustumaan tuotteisiin ja valitsemaan omasi! Autamme sinua tarvittaessa sopivien työvälineiden valinnassa. Sisustusprojektisi onnistuminen ei jää varmasti työkaluista kiinni.

Katso yhteystietomme tästä

Laatoitustuotteet, vesieristeet ja tasoitteet

Valikoimistamme löydät muun muassa tarvitsemasi korkealaatuiset laatoitustuotteet, vesieristeet ja tasoitteet, jotka sopivat myös ammattilaiskäyttöön:

  • Hyvä tietää laminaattilattioista

  • Laminaattilattioiden hoito

  • Laminaattilattioiden asennusohje

  • Hyvä tietää muovilattioista

  • Muovilattian hoito

  • Vinyylilattioiden hoito ja vinyylimatot

  • Vinyylilankkujen asennusohjeet

Kysy lisää tuotteista!
Puhelinkuvake

Varmista hyvä lopputulos ja hae laadukkaat maalaustarvikkeet ja työkalut Värisilmä Kajaanista!

Katso yhteystiedot ja ota yhteyttä!