Värisilmä PRO ammattirakentajille Kajaanissa ja Kainuussa

Ota yhteyttä

Värisilmä PRO on ammattirakentajien tarpeisiin suunniteltu palvelu. Asiantuntevat suunnittelupalvelut, tuotetuntemus ja uudet menetelmät – kaikki alan viimeinen tietämys on 

Värisilmä PRO -kumppanin käytettävissä. Ota avuksesi Värisilmä Kajaanin ammattilaispalvelut, niin urakkasi etenee sovitusti ja aikataulun mukaan.

Kokonaispalvelua ammattirakentajille

Värisilmä PRO on ammattirakentajalle suunniteltu kokonaispalvelu. Saat käyttöösi oman asiantuntijamyyjän koko projektin ajaksi, apua tuotteiden valintaan ja toimitukseen. Autamme kiiretilanteissa ja hoidamme yhteyksiä tavarantoimittajiin ja työmaalle. Henkilökohtainen asiantuntijamyyjä tuo myös mielenrauhaa. Hän tuntee tarpeesi ja tietää mitä olet tekemässä. Sinulle itsellesi jää aikaa keskittyä olennaiseen. Lisäksi Tunnetila-sisustuspalvelumme asiantuntijat ovat sinun ja asiakkaasi käytössä koko sisustusprojektin ajan. Tunnetila-asiantuntijamme tuntevat suomalaisten sisustustyylit ja tuotteemme. Heidän avullaan asiakkaallesi tekemästä kokonaisuudesta tulee sekä tyylillisesti että teknisesti toimiva.

Rahanarvoisia etuja

Ammattilaispalvelumme auttaa sinua toteuttamaan projektin aikataulussa ja budjetissa. Laadimme yhdessä kanssasi määrä- ja kustannuslaskelman tarvitsemillesi pintamateriaaleille, jotta vältyt epämieluisilta yllätyksiltä. Värisilmä PRO -liikkeen asiantuntijan ja ammattirakentajan kumppanuus tarjoaa rahanarvoisia keskittämisetuja ja hyödyttää sekä sinua että asiakastasi. Säästät rahaa, sillä avattuasi yritysasiakastilin, saat tavaran nettohintaan. Voit tilata meiltä mallipaloja tapeteista, laatoista ja lattioista sekä värimalleja maaleista ja Unelmien värit -väriviuhkan.

Kysy lisää rahanarvoisista eduista!

Suosittelemme sinua asiakkaillemme

Molemminpuolinen hyöty saavutetaan toimimalla luottamuksellisesti yhdessä, tarvittaessa aina asiakashankinnasta alkaen. Suosittelemme mielellämme asiakkaillemme asiansa osaavia ammattilaisia, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Värisilmä PRO on sinun ja asiakkaasi asialla! Kerromme mielellämme lisää yhteistyömahdollisuuksistamme. Tule vaikka piipahtamaan liikkeessämme tai soita, niin jutellaan lisää. Palvelemme ammattilaisia Kajaanissa ja koko Kainuun maakunnassa.

Ota yhteyttä!
Puhelinkuvake

Värisilmä PRO -palvelumme tarjoaa rahanarvoisia etuja ammattirakentajille Kajaanissa ja muualla Kainuun maakunnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!