Kotiisi sopivat lattiapinnat Kajaanissa

Ota yhteyttä

Värisilmä Kajaani myy kattavan valikoiman lattiapintoja. Löydät meiltä niin vinyylilankut, vinyylimatot, vinyylikorkit, laminaatit, parketit, linkkerilaatat,

kovapuulattiat kuin korkkilattiatkin – sopivia asennustarvikkeita unohtamatta. Saat meiltä myös apua lattiamateriaalin valintaan!

Valitse tarpeisiisi sopiva lattia

Lattia on pitkäaikainen hankinta, joka vaikuttaa koko kodin tai muun tilan ilmeeseen. Lattiapinta kannattaa valita harkiten, omien käyttötarpeiden mukaan. Erilaiset materiaalit kestävät kulutusta eri tavoin ja tuntuvat jalankin alla erilaiselta. Värisilmä-liikkeemme auttaa sinua tarvittaessa sopivan lattiamateriaalin valinnassa. Oletko jo tutustunut Tunnetila-sisustuspalveluumme, josta saat sisustusalan ammattilaisten osaavaa palvelua juuri sinun tarpeisiisi?

Jos haluat nauttia puun parhaista ominaisuuksista, tutustu parkettilattioihin. Mikäli perheessä on esimerkiksi lapsia, saattaa kestävä laminaattilattia olla vieläkin parempi vaihtoehto. Arvostatko lattiaa, joka vaimentaa ääntä tehokkaasti ja sietää kosteutta? Tutustu vinyylilattioiden valikoimaan. Saat meiltä nämä kaikki lattiapinnat sekä paljon muuta: linkkerilaatat, kovapuulattiat, korkkilattiat ja vinyylikorkit. Myymme myös aidot mitallistetut kivilaatat hiottuna ja hiomattomana!

Värisilmän tuotevalikoima

Apua lattiamateriaalin valinnan tueksi

Olemme myös koonneet lyhyitä tietoiskuja, joista voi olla sinulle apua lattiapintaa pohtiessasi. Tutustu näihin ja kysy tarvittaessa lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme:

  • Hyvä tietää laminaattilattioista

  • Laminaattilattioiden hoito

  • Laminaattilattioiden asennusohje

  • Hyvä tietää muovilattioista

  • Muovilattian hoito

  • Vinyylilattioiden hoito ja vinyylimatot

  • Vinyylilankkujen asennusohjeet

Katso yhteystietomme tästä

Jalkalistoilla viimeistelty lopputulos

Parhaan lopputuloksen kannalta listojen valinta on yhtä tärkeää kuin varsinaisen lattianpäällysteenkin. Sopivan listan valintaan vaikuttaa olennaisella tavalla, minkälaiseen lattianpäällysteeseen se tulee. Tarvittava liikuntasaumavara vaihtelee huomattavasti muovimaton, laminaattilattian ja parketin välillä. Tämä vaikuttaa valittavan listojen paksuuteen ja leveyteen. Kun listat on valittu lattianpäällysteen valmistajan ohjeiden mukaan, tarvittavan määrän laskeminen on varsin helppoa.

Lue lisää jalkalistojen valinnasta ja asennuksesta
Puhelinkuvake

Myymme monipuolisesti erilaiset lattiapinnat Kajaanissa.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!