Maalit kotisi uudistamiseen Kajaanissa ja Kainuussa

Ota yhteyttä

Maalaamalla uusit kotisi sisätilat kätevästi ja hoidat ulkoseinät kuntoon. Saat meiltä sopivat maalit sekä maalauksessa 

tarvittavat välineet kaikkiin käyttötarkoituksiin. Liikkeemme Kajaanissa palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä.

Sopivat maalit sisä- ja ulkotiloihin

Oletko pohtinut tehosteseinää kotiisi tai kaikkien seinäpintojen maalaamista? Kaipaako talosi ulkoseinä uutta maalipeitettä? Värisilmä Kajaanista löydät korkealaatuiset sisä- ja ulkomaalit kalkkimaaleista kattomaaleihin. Varmista tasaisen kaunis seinäpinta esityöllä, laadukkailla tuotteilla ja oikeilla työvälineillä. Meiltä löydät kaiken maalaamisessa tarvitsemasi saman katon alta. Maaliasiantuntijamme auttaa tarvittaessa niin maalityypin kuin sävynkin valinnassa. Tule tapaamaan Maalitohtoria Värisilmään tai varaa tapaamisaika etukäteen. Palvelemme myös etäyhteyksin. Kysy kohdekäyntiä!

Tutustu Värisilmän maanlaajuisiin sivuihin

Kattava valikoima kotimaisia maaleja

Etsitpä ulkomaalia tai sisämaalia, kotimaisten maalinvalmistajien kattava valikoimamme takaa, että löydät juuri sinulle sopivan maalin. Värisilmä-maaleissa on erinomainen hinta-laatusuhde! Myymme myös esimerkiksi tunnetut Tikkurilan ja Teknoksen maalit ja paljon muuta. Muista napata mukaasi tarvittavat maalarinteipit, siveltimet, telat ja muut välineet.

Kysy lisää maaleista

Leiki väreillä Tikkurila ColorUP! -ohjelmalla

Maalaa elämäsi värit osaksi kotisi sisustusta. Käytä rohkeasti lempisävyäsi ja ympäröi itsesi tunnelmilla, joista tahdot nauttia. Ennen maalien hankintaa voit leikkiä väreillä Tikkurila ColorUP! -värisuunnitteluohjelman avulla. Color Up! -ohjelmalla voit kokeilla Tikkurilan suosittuja sävyjä valmiisiin kohdekuviin tai lataamaasi kohdekuvaan. Color Up! -ohjelmalla voit myös tallentaa työsi omalle tilillesi ja jaat helposti suosikkisävyt sekä tekemäsi värisuunnitelmat ystäviesi kanssa.

Siirry Tikkurila ColorUP! -ohjelmaan
Puhelinkuvake

Myymme kaikki tarvitsemasi maalit ja maalaustarvikkeet sekä tarjoamme apua sopivan maalin valintaan Kajaanissa.

Ota yhteyttä