Muut palvelut kodin sisustajalle Kajaanissa

Ota yhteyttä

Oletko sisustamassa kotiasi? Tutustu Värisilmä Kajaanin kattaviin palveluihin ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto! Saat meiltä muun muassa sisustussuunnittelua, kuljetukset ja

toimitukset kotiovelle saakka, käytävä- ja kuramattojen leikkaus- ja kanttauspalvelut sekä monet muut laadukkaat palvelut, joista Värisilmä-liikkeet tunnetaan.

Tutustu Värisilmän maanlaajuisiin sivuihin

Ota sisustussuunnittelija avuksesi

Värisilmä Kajaanin kokeneet ammattilaiset auttavat sinua löytämään juuri sinun kotiisi sopivat sisustusratkaisut. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeesi. Mikä nykyisessä kodissasi tai sen tietyssä tilassa toimii ja mikä ei? Mitä toiveita sinulla on? Sisustussuunnittelijamme kanssa pystyt muotoilemaan ideoistasi konkreettisia suunnitelmia. Autamme sinua yhden pinnan, huoneen 

tai vaikka koko kodin sisustuksen suunnittelussa. Löydät meiltä myös kaikki tarvittavat tuotteet remonttiin, kuten maalit, tapetit, 3D-paneelit, laatat ja sopivat tarvikkeet maalarinteipistä siveltimiin ja teloihin. Voit varata ajan sisustussuunnittelijalle ennakkoon, soittaa, lähettää sähköpostia tai kysyä apuamme asioidessasi liikkeessämme Kajaanissa.

Toimitukset kotiovelle saakka

Palveluihimme kuuluvat tuotteiden kuljetukset asiakkaan kotiovelle saakka! Ostitko juuri maaleja, siveltimiä, tapetteja, laattoja tai vaikkapa lattialaminaatteja, etkä ole varma, saatko kuljetettua ne omalla autollasi perille? Ei huolta. Voit sopia henkilökuntamme kanssa kotiinkuljetuksesta sinulle sopivana ajankohtana.

Ota yhteyttä ja kysy kuljetuksista!

Käytävä- ja kuramattojen leikkaus ja kanttaus

Myymme erilaisia käytävä- ja kuramattoja kotiin sekä esimerkiksi julkisiin tiloihin. Käytävämatoilla sisustat tiloja kuten millä muulla tahansa matolla tai tekstiilillä. Kuramatto taas kerää lian tehokkaasti itseensä ja suojaa lattiaa ulkoa kulkeutuvalta kosteudelta ja kuralta. Samalla kuramatto pitää huolen siitä, että lattia pysyy hyvässä kunnossa myös eteisessä. Leikkaamme käytävä- ja kuramatot sopivan pituisiksi. Valikoimissamme on useita omiin mittoihisi taipuvia malleja. Ota mitat mukaan ja tule matto-ostoksille!

Kysy lisää mattojen leikkaamisesta ja kanttauksesta
Puhelinkuvake

Tarjoamme monipuoliset neuvontapalvelut ja muut palvelut kodin sisustajalle Kajaanissa.

Ota yhteyttä