Kauniit tapetit Värisilmästä Kajaanissa

Ota yhteyttä

Värisilmä Kajaanin laajasta tapettivalikoimasta löydät sopivat tapetit juuri sinun kotisi seinille. Saat meiltä tarvittaessa myös 

apua sopivien tapettien ja tapetoinnissa tarvittavien työvälineiden valintaan.

Seinät luovat huoneen yleistunnelman

Koska seinät ovat huoneen suurin pinta, ne vaikuttavat ratkaisevasti tunnelmaan. Kauniit seinät antavat arvoisesi kehykset elämäsi tapahtumille. Valikoimastamme löydät useita upeita ja helposti asennettavia tapetteja sekä maalattavia seinäpäällysteitä. Valitse sinulle sopiva ratkaisu laajasta tapettimallistostamme! Värisilmästä saat myös suunnitteluapua. Olipa kyseessä sitten yhden seinän tapetointi tai kaikki talon seinät, saat apua meiltä. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä paras ratkaisu sinulle.

Värisilmän tuotevalikoima

Näe oma kotisi uudessa asussa

Haluatko tietää, miltä kotisi näyttäisi uuden tapetin jälkeen tai eri tavalla sisustettuna? Värisilmän Spark Blueprintilla näet oman kotisi uudessa asussa. Voit syöttää ohjelmaan omien huoneiden todelliset mitat. Blueprint näyttää kolmiulotteisena, miltä tila näyttää eri pintamateriaalien ja kalustevaihtoehtojen kanssa. Tee suunnitelmasi oikeilla tuotteilla. Ohjelmasta löytyy valmiina Värisilmän laatta-, tapetti- ja lattiavalikoimat sekä Svedbergsin kylpyhuonekalustemallisto. 

Kokeile Spark Blueprintiä

Tapetointikoulun avulla opit tapetoimaan

Ajatteletko, että tapetointi on hankalaa? Mielikuvat tapetoinnin mutkikkuudesta istuvat tiukassa. Etenkin moderneilla kuitu- eli non-woven-tapeteilla tapetointi on helppoa ja se onnistuu keneltä tahansa. Kuitutapetilla saat sileät seinät ilman näkyviä saumoja. Kuitutapetit ovat myös erittäin peittäviä ja kestävät hyvin kulutusta. Tapetit pitävät muotonsa, joten tapetointi on helppoa. Tutustu Värisilmän tapetointikoulun ohjeisiin ja katso videolta aloittelevan tapetoijan taidonnäyte!

Siirry tapetointikouluun
Puhelinkuvake

Saat Värisilmä Kajaanista kotisi seinille sopivat tapetit, tapetointivälineet ja tarvittaessa myös apua sopivien tapettien valintaan.

Ota yhteyttä!