Kodin Tunnetila – ammattitaitoinen sisustusneuvontapalvelu Kajaanissa

Ota yhteyttä

Kodin Tunnetila on Värisilmän tarjoama sisustusneuvontapalvelu yksityishenkilöille ja yrityksille Kajaanissa ja Kainuun maakunnassa. 

Sisustuksen ammattilaisemme auttavat sinua toteuttamaan ideasi ja haaveesi kustannustehokkaasti.

Minkälainen on juuri sinun ihannekotisi?

Sisustuksella on suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Jokaisella meillä on kodista jokin ihannemielikuva – mielikuva paikasta, jossa olisi itselleen parasta elää. Onko se luonnonläheinen tai ehkä räiskyvä ja energinen? Millainen on juuri sinun mielikuvasi kodista? Sopivan tunnelman luominen, sisustusmateriaalien valinta ja kokonaisprojektin hallinta voivat tuntua työläiltä. Siksi tarjoammekin avuksesi Värisilmän ammattitaitoisia Tunnetila-sisustusneuvojia. Anna Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelun auttaa sinua löytämään kotiisi haluamasi tunnelma!

Henkilökohtaista palvelua koko projektin ajan

Värisilmän Tunnetila-asiakkaana saat henkilökohtaisen sisustusneuvojan koko sisustusprojektin ajaksi, olitpa sitten uusimassa yhtä tilaa tai koko kotia. Tunnetila-ammattilainen auttaa sinua kaikissa sisustukseen liittyvissä kysymyksissä, kuten materiaali- ja sävyvalinnoissa sekä sisustusprojektin ja materiaalitoimitusten aikataulutuksessa. Sisustamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Tunnetila-sisustusneuvoja auttaa sinua tekemään ideoistasi ja haaveistasi totta vaivattomasti!

Tutustu Värisilmän maanlaajuisiin sivuihin

Tiedot säilyvät huonekorteissa

Tunnetila-ammattilainen kirjaa mieltymyksiisi ja valintoihisi liittyvät seikat ylös. Käytämme tietojen kirjaamisen huonekortteja. Kaikki sisustusprojektin tärkeät tiedot, kuten mitat, tuotteet ja värisävyt, säilyvät huonekorteissa ja löytyvät niistä vuosienkin jälkeen. Kun sisustuskärpänen iskee seuraavan kerran, pääset halutessasi helposti vauhtiin, eikä sinun välttämättä tarvitse aloittaa aivan alusta.

Varaa aikasi jo tänään!

Oletko pohtimassa sisustusta tai jo kenties aloittanut sisustusprojektin? Ota yhteyttä Kodin Tunnetila -sisustuspalveluumme, niin me autamme sinua projektin kaikissa vaiheissa tarpeidesi mukaan. Tuomme asiantuntemuksemme mukaan esimerkiksi materiaalien ja värien valintaan ja muihin projektiin liittyviin asioihin.

Kodin Tunnetila -sisustuspalvelu
  +358 8 614 1595

Puhelinkuvake

Sisustusneuvontapalvelumme auttaa sinua kaikissa kodin tunnelmaan liittyvissä valinnoissa Kajaanissa ja Kainuun maakunnassa.

Soita ja kysy lisää!